Hírek

Harmadik műhelymunka

2018. május 17.

A „Vallás és kultúra a családokért – Nemzetközi kutatás a vallás és nemzeti identitás relációjának feltérképezésére, a közösség fejlesztésére” megnevezésű projekt keretében (Pályázati azonosító: EFOP-5.2.2-17-00037) és annak a szakmai tervében foglaltakkal összhangban az Átányi Református Egyházközösség szervezésében 2018. június 2-án kerül megrendezésre a Református Gyülekezeti Teremben „A szülők  és  család szerepe” című műhelymunka. A műhelymunka témavezetője Kis Zoltán szakmai vezető mellett Együd László presbiter lesz.

A Transznacionális együttműködések felhívás keretében megvalósított projekt immár harmadik ilyen jellegű rendezvényén arról próbálunk egyeztetni, hogy a család, amelyet társadalmi változások alaposan átformáltak, és mint a legjelentősebb közösség az emberek életében milyen szerepet játszik, és milyen a jelentősége és a funkciója. Továbbá arra szeretnénk választ kapni, hogy a család milyen módon befolyásolja a fiatalok életét, jövőjét.

Szóljon hozzá

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support