Hírek

Nemzetközi kerekasztal megbeszélés

2018. május 20.

Átányi Református Egyházközösség szervezésében a Nemzeti Összetartozás napja alkalmából a „Vallás és kultúra a családokért – Nemzetközi kutatás a vallás és nemzeti identitás relációjának feltérképezésére, a közösség fejlesztésére” megnevezésű projekt keretében (Pályázati azonosító: EFOP-5.2.2-17-00037) 2018. június 16-tól Nemzetközi kerekasztal megbeszélést szervez, melyre meghívja a Rimaszombati Református Gyülekezet, a Haraszti Református Gyülekezet és a Feketehegy Református Gyülekezet tagjait.

A találkozó alkalmával Nemzetközi kerekasztal megbeszélésre kerül sor, melyet ünnepi istentisztelet követ. Az istentiszteleti igehirdetésre Szenn Péter a horvátországi református egyház püspökét kértük föl. A különleges alkalom keretében a Nemzeti Összetartozás Emlékműnél koszorúzás lesz. Majd az est további részében programokkal és vacsorával kedveskedünk vendégeinknek.

Másnap a meghívottakat az Eötvös József Református Oktatási Központ tanévzáró Istentiszteletére hívjuk el, ahol a nagytiszteletű Makay László, az oktatási központ iskolalelkésze hirdeti az igét.

Szóljon hozzá

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support