Hírek

Tanulmány

Nemzetközi együttműködés keretében megismert szolgáltatás (módszer, eljárás) tapasztalatainak feldolgozása, jó gyakorlatok leírása:

A tanulmány az EFOP-5.2.2-17-2017-00037 azonosítószámú, „Vallás és kultúra a családokért – Nemzetközi kutatás a vallás és nemzeti identitás relációjának feltérképezésére, a közösség fejlesztésére” elnevezésű projekt keretében készült.

Elérhető weboldalunkon az az összegző tanulmány, amely kifejezetten a projekt során szakmai tevékenységeinkhez szorosan kapcsolódó jó gyakorlatok gyűjtését tűzte ki célul.

Az egyházközség elkötelezett abban, hogy szakmai munkájának fejlesztése révén, hazai és nemzetközi kapcsolatainak kiszélesítése által, szolgáltatásainak és tevékenységeinek a tudományos, módszertani fejlesztése kapcsán egyre színvonalasabb, és az egyházközség tagjainak a valós igényeit kiszolgáló szolgáltatásrendszerrel rendelkezzen. Fontos a nemzetközi tapasztalatok és jó gyakorlatok megismerése (ahol lehet kipróbálása) és ajánlások kidolgozása a hazai alkalmazásra. A hazai fejlesztések mellett szükséges nemzetközi szakpolitikai tapasztalatok és jó gyakorlatok megismerése is, a megoldandó társadalmi hiányok és problémák jobb kezelése érdekében. Ezen területeken szerzett tapasztalatok összegzését tűzte ki célul nevezett tanulmány.

Szóljon hozzá

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support