Hírek

Kérdezz-felelek

Kérdezz-felelek

A Transznacionális együttműködések EFOP-5.2.2-17-00037 számú Vallás és kultúra a családokért elnevezésű projekt kazincbarcikai tanulmányútja 2019. október 24-28-ig került megrendezésre. Ezen esemény kapcsán kérdezem hazai szakemberünket aki részt vett a tanulmányúton, hogy hogyan érezte magát, milyen tapasztalatokat szerzett?

– Kicsit vegyes érzéseim vannak a tanulmányúttal kapcsolatban. Egyfelől nagyon jó volt részt venni és a kazincbarcikai gyülekezet tagjaival találkozni, megismerkedni. Másfelől az október 23-i eseményeket végtelen szomorúság lengi körül. Találkoztunk ráadásul olyanokkal, akik a saját életükben tapasztalták és átélték az akkori borzalmakat. Azonban a megemlékezéssel próbáljuk enyhíteni a szomorúságot. Valójában a kazincbarcikai közösség nagyon jól éli meg ezt az ünnepet. Ápolják a múltat és igyekeznek harmóniában élni az emlékekkel.

– Köszönöm a beszélgetést! Áldás békesség!

Szóljon hozzá

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support