Hírek

Kérdezz-felelek

Kérdezz-felelek

A Transznacionális együttműködések EFOP-5.2.2-17-00037számú Vallás és kultúra a családokért elnevezésű projekt szilvásváradi tanulmányútja 2019. június 13- 17-ig került megrendezésre. Ezen esemény kapcsán kérdezem hazai szakemberünket, aki részt vett a tanulmányúton, hogy hogyan érezte magát, milyen tapasztalatokat szerzett?

– Igazán jól éreztem magam. Nagyon kellemes néhány napot tudhatunk magunk mögött. Mindamellett, hogy Szilvásvárad csodálatos, festői környezetben található és megannyi látnivalóval van megáldva, nagyszerű a református gyülekezete. Öröm volt a helyi emberekkel találkozni. Nagyon hasonló a világlátásuk és a véleményük a vallásosságról, mint a mi gyülekezetünknek. Hasonlóan kis közösségről beszélünk annyi különbséggel, hogy csernelyi és bélapátfalvi szórványgyülekezete van. Azonban hasonló attitűdöket figyelhettünk meg, mint amilyenek az átányi közösségben élnek. Tanulságos jógyakorlat elemekkel gazdagodtunk.

– Köszönöm a beszélgetést! Áldás békesség!

Szóljon hozzá

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support