Hírek

Kérdezz-felelek

A Transznacionális együttműködések (EFOP-5.2.2-17-00037) Vallás és kultúra a családokért megnevezésű projekt keretében 2019. február 8-án került megszervezésre a pályázat hetedik műhelymunkája. Az egyik szakmai résztvevőt, Vaskó Jánost kérdezem a műhelymunka kapcsán, hogy milyen tapasztalatokat gyűjtött?

– Nagyon jó hangulatú volt a műhelymunka és érdekes témát boncolgatott. Hiszen sokat beszélünk Istenről, a hitről, a vallásról, de azokról, akik az egész földi keretét összetartják, kevés szót ejtünk. Persze mindenki fejében létezik egy elképzelés, miszerint egy tiszteletesnek „hogyan kell viselkedni”, vagy milyen feladatai vannak. Azonban szakmai szempontból most beszéltünk először erről. És el kell ismerni, igen összetett egy pozíció. Sok feladatot ellátó, nagy felelősséggel járó tisztség lenni egy egyházi vezetőnek.

– Köszönöm a beszélgetést! Áldás békesség!

Szóljon hozzá

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support