Hírek

Projektmegbeszélés

Pályázati azonosító: EFOP-5.2.2-17-00037

Projekt megnevezése: „Vallás és kultúra a családokért – Nemzetközi kutatás a vallás és nemzeti identitás relációjának feltérképezésére, a közösség fejlesztésére”

2019. január 21-én a projekt menedzsmentje szakmai megbeszélést tartott. A megbeszélés kapcsán legelőször az eddig beadott elszámolások tapasztalatai került szóba, melyet a gazdasági vezető beszámolója követett. Az aktuális szakmai események ütemezésének egyeztetését és előkészítését követően az előrehaladás hosszú távú kérdéseit tárgyalták át. A projekt menedzsment a korábban leszűrt konzekvenciákból a harmonikusabb és gördülékenyebb munka érdekében a dokumentálásban változtatásokban állapodtak meg. A projektmegbeszélés utolsó hivatalos pontjában az ESZA adatszolgáltatás sarkalatos pontjait vizsgálták meg. Zárásként egyéb felmerülő kérdések kerültek pontosításra.

 

Szóljon hozzá

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support