Hírek

Kérdezz-felelek

Az Átányi Református Egyházközség Transznacionális együttműködések (EFOP-5.2.2-17-00037) Vallás és kultúra a családokért megnevezésű projektje a félidejéhez érkezett. Ennek apropóján kérdezem az egyházközség vezetőjét nagytiszteletű Ferenczfi Zoltánt, hogy hogyan értékeli a konstrukció keretén belül ez idáig megvalósult eseményeket.

– Csakis pozitív dolgokat tudok elmondani a megvalósult eseményekkel kapcsolatban. Eddig hat műhelymunkát, négy tanulmányutat, egy szakmai kerekasztal találkozót és egy nemzetközi kerekasztal találkozót sikerült megszerveznünk a pályázat első felében.

– Hogyan értékeli a szakmai munkát?

– Minden rendezvényünket a külföldi partnerek bevonásával sikerült létrehozni és a helyi, vagy valamilyen formában az Átányhoz köthető szakemberek segítségével tudtuk megvalósítani. Visszatekintve ezekre a rendezvényeinkre a résztvevők szinte kivétel nélkül feltöltődve, szép emlékekkel távoztak.

– Köszönöm a beszélgetést! Áldás békesség!

Szóljon hozzá

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support