Hírek

Kompetenciafejlesztés tréning

Az Átányi Református Egyházközség Transznacionális együttműködések (EFOP-5.2.2-17-00037) Vallás és kultúra a családokért megnevezésű konstrukció keretében a pályázat szakmai tervét szem előtt tartva kompetenciafejlesztés tréninget tart, melynek tervezett első időpontja  január második fele.

Mi is a kompetenciafejlesztés? A kompetencia a készségek és képességek együttesét jelenti, melyek segítségével valaki problémamegoldásra képes egy adott területen, jelenti továbbá az illetőnek azt a hajlandóságát is, hogy a problémamegoldásra való képességét alkalmazza és kivitelezze. A fogalom magában foglalja az illető tudását, tapasztalatait éppúgy, mint személyes adottságait.

A kompetenciafejlesztés tréning alkalmával a résztvevők csoportos munka keretében többek között család és vallás, közösségfejlesztés stb. tématerületeket érintenek tapasztalt témavezető segítségével.

Szóljon hozzá

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support