Hírek

Kérdezz-felelek

A Transznacionális együttműködések EFOP-5.2.2-17-00037számú Vallás és kultúra a családokért elnevezésű projekt első műhelymunkája 2018. február 1-én került megrendezésre. Ezen esemény kapcsán kérdezem Balogh Imrét, aki részt vett a műhelymunka szakmai részében, hogy hogyan érezte magát?

– Nagyon jól éreztem magam. Egy igazán kellemes szakmai munkában vehettem részt a mai napon. A téma nagyon fontos és aktuális számunkra. A helyben maradás, az identitás erősítése a közösségmegőrzés talán még soha nem volt ennyire égető kérdés, mint most. Úgy gondolom, hogy az a családnak, mint a társadalmunkat felépítő elemi egység kiemelten fontos szerepe van nem csak egy ilyen kis közösségnek, hanem az egész országunk az életében és komoly hatása van az előbb említett témákra. Ezekről is beszélgettünk a műhelymunka során.

– Milyen benyomást szerzett a műhelymunkával kapcsolatban?

– Amennyiben a többi műhelymunka is legalább ilyen színvonalas lesz, akkor a pályázat keretén belül szervezett események nagyon sikeresek lesznek.

– Köszönöm a beszélgetést! Áldás békesség!

Szóljon hozzá

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support