Hírek

Meghívó mühelymunkára

2018. január 26.

Átányi Református Egyházközösség szervezésében a Transznacionális együttműködések megnevezésű projekt keretében (Pályázati azonosító: EFOP-5.2.2-17-00037) 2018. február 1. 17 óra kezdettel a Református Gyülekezeti Teremben megszervezésre kerül „Az általános iskola szerepe a közösség életében” című műhelymunka. A rendezvény témavezetője Kiss Zoltán lesz, közreműködők: Együd László, aki az Átányi Református Egyházközösség presbitériumának a tagja, valamint a hevesi Eötvös József Református Oktatási Központ igazgatója, valamint Énekes Istvánné és Mészáros Ildikó lelkész.

A műhelymunka során bemutatásra kerül a Transznacionális együttműködések projekt célja, valamint a rendezvényei és a tevékenységei. Ezt követően a témavezető irányításával kötetlen beszélgetés és diskurzus lesz abban a témában, hogy mennyire befolyásolja a település életét a helyi református általános iskola és segíti-e a helyben maradást, valamint a falusiak identitásának a megőrzését a községben.

Szóljon hozzá

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support