Hírek

Kérdezz- felelek

Kérdezz- felelek

A Transznacionális együttműködések (EFOP-5.2.2-17-00037) Vallás és kultúra a családokért megnevezésű projekt keretében 2019. szeptember 20-án került megszervezésre a pályázat tizenegyedik műhelymunkája. Az egyik szakmai résztvevőt kérdezem a műhelymunka kapcsán, hogy milyen tapasztalatokat gyűjtött?

– Nagyon érdekes volt részt venni a műhelymunkán. A generációs különbségek gyakorlatilag folyamatos ütközőpontot jelentenek a fiatalabb és az idősebb korosztályok között. Megkockáztatom, hogy ez a jelenség egyidős az emberrel.

– Miről folyt a szakmai munka?

– A műhelymunka folyamán megvizsgáltuk a különböző generációk sajátos jellemzőit. Egészen a huszadik század elejéig sikerült visszamenni. Majd szó esett arról, hogy vajon mi lehet az oka, a generációs nézeteltérésekhez. És arról is beszéltünk, hogy hogyan lehetne orvosolni a szakadékot a generációk között.

– Köszönöm a beszélgetést! Áldás békesség!

Szóljon hozzá

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support