Hírek

Kérdezz-felelek

A Transznacionális együttműködések (EFOP-5.2.2-17-00037) Vallás és kultúra a családokért megnevezésű projekt keretében 2019. április 5-én  került megszervezésre a pályázat hatodik műhelymunkája. Az egyik szakmai résztvevőt, Véghné Ötvös Bettinát kérdezem, hogy hogyan tudná összefoglalni a műhelymunka történéseit?

– Súlyos, a korunkat érintő kérdés volt napirenden. A média, mint korunkat befolyásoló, irányító, formáló eszközét vettük górcső alá. Megvizsgáltuk a média különböző korú emberekre gyakorolt hatását, majd az összetett hatásmechanizmusát és a pozitív illetve negatív hozadékait is.  A szakmai diskurzus záró szakaszában a vallás helyét kerestük a mai média a világában – sajnos kevés sikerrel. Meglátásom szerint a  téma olyan szerteágazó, hogy nagyon sok ilyen kellemes műhelymunkát tudnánk eltölteni, anélkül hogy a témában önmagunkat ismételnénk.

– Köszönöm a beszélgetést! Áldás békesség!

Szóljon hozzá

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support