Hírek

Rövid interjú a közelgő Nemzetközi kerekasztal találkozó kapcsán

A Transznacionális együttműködések (EFOP-5.2.2-17-00037) pályázat közelgő Nemzetközi kerekasztal találkozójának apropóján rövid interjú készült Ferencz Józseffel, az Átányi Református Egyházközség egyik presbiterével.

– Kedves József, hány vendég várható a Nemzetközi kerekasztal találkozóra?

– Mivel július 27-ig várjuk a meghívottak visszajelzéseit, így pontos létszámot nem tudok mondani, de megközelítőleg 10-15 vendéget várunk.

– Hogy haladnak a szervezéssel?

– Nagyon jól haladunk. A Nemzetközi kerekasztal találkozó helyszínein – a parókián és a Dr. Fél Edit Közösségi térben – az előkészületeket már megkezdtük.  A helyiek közül, akik jelezték a részvételüket, mindenkivel leegyeztettük a programokat. A szakmai diskurzusra várjuk a gyülekezeti tagoktól a kérdéseket, amelyeket feltehetünk a külföldi partnereinknek a külhoni gyülekezetekkel kapcsolatban. És készülünk néhány szakirodalomi kötet bemutatásával és elemzésével is.

– Köszönöm a beszélgetést. További jó munkát a szervezéshez!

Szóljon hozzá

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support