Hírek

Második mühelymunka

2018. március 07.

Egyházközségünk 2018 március 23-án pénteken az átányi Református Gyülekezeti Teremben rendezi meg az EFOP-5.2.2-17-00037 projekt keretében „A középiskola térségben betöltött szerepe” című, második műhelymunkáját. A témavezető – csakúgy, mint az első műhelymunka alkalmával – Kis Zoltán lesz.

A műhelymunka első részében a kedves jelenlévők az oktatási központ humánszolgáltató és hitéleti funkcióiról kaphatnak egy átfogó képet. Együd László Igazgató úr bemutatja az intézmény hit-oktatáspolitikáját és a dél-hevesi régió jellegzetességeit, amely egyedivé teszi a középiskolát. A bemutató utáni kötetlen beszélgetésen pedig arra keressük a választ pályaorientációs szakember segítségével, hogy a mindennapi életre – a városra és a környező falvakra vonatkozóan – és a fiatalokra milyen hatással van az intézmény, valamint annak a vallásos, református jellege.

Szóljon hozzá

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support