Hírek

Projektismertető

2018. január 15.

Az átányi református templomban 2018 január 7-i istentisztelet alkalmával, Ferenczfi Zoltán nagytiszteletű úr igehirdetését követően a presbitérium projektismertetőt tartott a Transznacionális együttműködések megnevezésű (Pályázati azonosító: EFOP-5.2.2-17-00037) pályázatról. Az ismertető során először bemutatásra került a projekt elsődleges célja, mely egy tudományos kutatás lefolytatása a vallás és értékrend, vallás és nemzeti attitűd témakörében. Ennek eredményéről a későbbiekben egy dokumentumfilm film, valamint egy könyv jelenik meg.

Bemutatásra kerültek a projekt külhoni parterei, hiszen a pályázat fontos célja a nemzetközi hálózatépítés: Szlovákiai Református Keresztyén Egyház Rimaszombati Egyházközség, a Szlovákiai Református Keresztyén Egyház Kulturális és Közművelődési Központja, a Haraszti Református Egyházközség.

A gyülekezet továbbá tájékoztatást kapott a projekt lebonyolítása során megrendezendő műhelymunkák és tanulmányutak idejéről és rövid tartalmáról, melyekre az egyházközség tagjai invitálást kaptak.

Szóljon hozzá

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support