Hírek

Kérdezz-felelek

A Transznacionális együttműködések (EFOP-5.2.2-17-00037) Vallás és kultúra a családokért megnevezésű projekt keretében 2019-ben januártól májusig  2 darab, egyenként 3 napos, összesen 60 órás kompetenciafejlesztő tréning került megszervezésre. Az egyik szakmai résztvevőt, Végh Bencét kérdezem, hogy milyen tapasztalatokat gyűjtött a kompetenciafejlesztő tréning során?

– Először is nagyon jól éreztük magunkat – már ha beszélhetek a többiek nevében is. Rengeteg érdekes témával foglalkoztunk, mint például a közösségfejlesztés, a család és a vallás kapcsolatáról beszélgettünk, identitás kérdéskörről és még sorolhatnám. Természetesen jó néhány rendkívül hasznos jó gyakorlatot is megosztottunk egymással. Ráadásul Andrea, a tréninget vezető hölgy is nagy tapasztalattal és profizmussal tartotta a foglalkozásokat. Hálásak vagyunk érte! Köszönjük a munkáját!

– Köszönöm a beszélgetést! Áldás békesség!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support